Annons

Zombiekryssning med The Walking Dead

Daryl Dixon, spelad av Norman Reedus, och Tina, spelad av Liz E. Morgan i sjätte säsongen av "The Walking Dead". Norman Reedus kommer vara med på Walker Stalker Cruise.
Daryl Dixon, spelad av Norman Reedus, och Tina, spelad av Liz E. Morgan i sjätte säsongen av "The Walking Dead". Norman Reedus kommer vara med på Walker Stalker Cruise. Foto: Gene Page / TT

Har du också fallit för zombie-hypen? I så fall skulle du varit i Miami i dag där en zombiekryssning – med stjärnorna från The Walking Dead – tar sikte mot Bahamas.

Publicerad

Kryssningen på Norwegian Pearl kallas för "Walker Stalker Cruise" och har plats för 2 200 zombiefans. Den påkostade postapokalyptiska skräckserien har varit en kommersiell framgång; och är en av de största tittarsuccérna någonsin i amerikansk tv-historia, uppger The Telegraph. Fansen älskar serien och kryssningen har varit utsåld i veckor och priserna startade på 6 500 kronor för en dubbelhytt.

Bland annat Norman Reedus (Daryl), Emily Kinney (Beth) och Chad Coleman (Tyreese) ur skådespelarteamet kommer finnas på plats.

Den 15-18 januari fylls Norwegian Pearl av zombiefans.

Foto: Jim Kidd / Alamy Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons