Zlatans passningar gav två mål

Zlatan Ibrahimovic stod för framspelningarna när Inter besegrade Fiorentina borta i serie A-fotbollen med 2-0. Första målet kom redan i tionde minuten. Den svenske anfallaren levererade en passning på foten på Luis Jimenez, som löpte genom hemmaförsvaret och med ett distinkt skott gav Inter ledningen. Segermålet kom i slutminuten av första halvlek. Ibrahimovics precisa direktskarv nådde Julio Cruz, som fri med hemmamålvakten Sebastien Frey inte tvekade.

TT
Publicerad
Annons

Fiorentina hade bäst spel och flera farliga chanser i första halvleken. I andra var matchen spelmässigt jämn. Inter tryckte på för fler mål och Zlatan Ibrahimovic var nära att även bli målskytt vid ett flertal tillfällen. Hemmalaget tryckte på men några mål blev det inte, Intermålvakten Julio Ceasar gjorde i slutminuten en kalasräddning.

Inter behåller ledningen i serie A. Roma är ny tvåa efter 2-1-segern mot Udinese. Parma vann över Empoli med 1-0 och Catania besegrade Palermo med 3-1. Siena-Lazio spelade 1-1 och oavgjort blev det även mellan Cagliari och Livorno, 0-0. Storseger stod Atalanta för, 5-1 över Napoli, med fem olika målskyttar.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons