Annons

Anders Lindblad:Zlatans engagemang i Hammarby kittlar

Zlatan Ibrahimovic har investerat i hammarby.
Zlatan Ibrahimovic har investerat i hammarby. Foto: Hammarbyfotboll.se / TT NYHETSBYRÅN

Storseger för Hammarby, uddamålsseger för Djurgården och oavgjort för AIK. De allsvenska 08-lagen har inlett tävlingssäsongen på olika sätt. AIK:s kursändring, Djurgårdens målskyttar och Zlatan Ibrahimovics engagemang i Bajen kittlar mest

Under strecket
Publicerad

Den svenska fotbollssäsongen är igång med gruppspel i Svenska cupen. Intresset är rekordstort, med Hammarby som draglok. Det kom drygt 14 500 åskådare till Tele2 arena när Bajen besegrade Varberg med hela 5–1 i måndags kväll, inför ögonen på bland annat Zlatan Ibrahimovic. En perfekt start på tävlingssäsongen för Hammarby som visade upp ett vägvinnande anfallsspel, men samtidigt släppte till förvånansvärt mycket bakåt. Nu var Varberg alldeles för uddlöst för att kunna hota, men mot ett vassare motstånd hade Bajen blivit straffat hårdare.

Zlatan Ibrahimovics blotta närvaro, och snack med spelarna, var en injektion för hemmalaget. Inte minst för forne landslagskompisen Alexander Kacaniklic som lär vara aktuell för EM-truppen i sommar om formkurvan fortsätter att peka uppåt som den gjort stadigt sedan i somras.

Annons
Annons
Annons