Annons

Zlatan vägrar signera gaybilder

KULTURSVEPET 11-åring knockar Simon Cowell, Family Guy-avsnitt stoppas och Galliano stoppad men ändå inte.

Publicerad

Stålmannen tillbaka

Nya filmen ”Man of steel” med Henry Cavill som Stålmannen, Russell Crowe som pappa Jor-El och Amy Adams som Lois Lane är tydligen gjord för iPhone-generationen,
enligt The Guardian. Mer cynisk. Han träffar Lois Lane i en militärbunker och det verkar inte bli några tjusiga flyguppvisningar över Manhattan. Mer om utanförskap. Bokstaven ”S” på Supermans bröst står för ”hopp”. Alltid något.

Zlatan skriver inte på manipulerade bilder. Alla, utom Zlatan, skriver på. Bilden - Zlatan Ibrahimovic under en match mellan Barcelona och Paris Saint-Germain.

Foto: MANU FERNANDEZ Bild 1 av 6

Nya filmen ”Man of steel” med Henry Cavill (bilden) som Stålmannen, Russell Crowe som pappa Jor-El och Amy Adams som Lois Lane är tydligen gjord för iPhone-generationen, enligt The Guardian

Foto: PATRICK MCMULLAN/AP Bild 2 av 6

Ett avsnitt av tv-serien ”Family guy” har stoppats för att det visar massmord under Boston Marathon.

Foto: AP Bild 3 av 6

Den brittiske modedesignern John Galliano, som uttryckt sig antisemitiskt, är än en gång inblandad i ett bråk. Nu handlar det om Eurovision song contest och det israeliska bidraget som framförs av Moran Mazor.

Foto: JACQUES BRINON/AP Bild 4 av 6

Star Wars-stjärna död, Amiral Motti. Richard LeParmentier, känd som en av Darth Vaders första offer i ”Star Wars”, har dött, 66 år gammal, enligt BBC.

Foto: UNCREDITED/AP Bild 5 av 6

– Det var väll inte du som sjöng, om det var det så är du ”Superhuman”. Simon Cowell knockad av 11-åring i årets Britain’s got talent.

Foto: CHRIS PIZZELLO/AP Bild 6 av 6
Annons
Annons
Annons
Annons