Wokade grönsaker Makaronipytt Spenatpaj till lax Grönsakssoppa med pizzaslice Lyxigt ostmos till köttbullar

Under strecket
Publicerad
Annons

4 portioner: 2-3 msk olja 3 skivade morötter 2-3 strimlade paprikor i olika färg 1 strimlad purjolök ca 1 liter strimlad salladskål salt peppar smulad örtkrydda Tillbehör: köttbullar värmda enligt anvisning på förpackningen sweet & soursås kokt ris

  1. Hetta upp fettet i en wok eller stor stekpanna.
  2. Fräs morötter och paprika under omrörning.
  3. Minska värmen, tillsätt purjolöken och rör om.
  4. Sjud under lock 3-5 min. Lägg i salladskålen någon minut innan fräset är färdigt. Smaka av med salt, peppar och örtkrydda. Servera med tillbehören.
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons