White Stripes planerar två skivor

Under strecket
Publicerad
Annons

Duon White Stripes planerar att gå in i studion igen. Frontmannen Jack White har skrivit nya låtar som han vill spela in med trummisen Meg White. På bandets hemsida whitestripes.net svarar Jack White på fansens frågor. På en fråga om den nya skivan, säger han:

– Jag och Meg kanske spelar in i sommar, men inget är definitivt. Jag måste säga att ledigheten har gjort mig väldigt inspirerad och jag har verkligen skrivit nya låtar, vad annars ska en pojke göra.
En live-dvd är planerad liksom en samling av b-sidor och sällsynta spår, som tidigare släppts som singlar på Sub Pop, Sympathy For The Record och Italy Records.
Jack White pratar också ut om slagsmålet med Accelerator-aktuella Von Bondies-sångaren Jason Stollsteimer som slutade i domstol i Detroit i mars. Jack White dömdes till att betala 750 dollar och en kurs i aggressionsdämpning. På bilder, som skickades ut till pressen, såg man Stollsteimers blodiga ansikte. Jack White hävdar nu att Stollsteimer spottade på honom och slet av honom rejäla
hårtussar, vilket fick White att slå till Von Bondies-sångaren. Jack White menar att det ”bara” handlar om en blåtira och att han är förvånad över allt skitsnack som Von Bondies spridit om White Stripes.

Annons
Annons
Annons