Annons
X
Annons
X

Wallis: ”Skicka blommor till min fru”

Professor Roger Wallis vill inte ha någon ersättning från rätten efter att ha vittnat i målet mot The Pirate Bay. I stället sa han att man gärna fick skicka blommor till hans fru.

Professor och forskare i medieteknik Roger Wallis vittnade idag om förhållandet mellan minskad skivförsäljnig och fildelning. Han hävdar att det inte finns något samband.
Efter att ha avlagt sitt vittnesmål blev han tillfrågad om han ville ha ersättning för resekostnader eller dylikt. Roger Wallis svarade att han inte önskade något för egen del men att man gärna fick skicka blommor till hans fru.
Många microbloggare på bland annat Twitter och Bloggy har följt uppmaningen och skriver att de ska skicka blommogram till Roger Wallis fru Görel Wallis.

SvD.se når henne via telefon och berättar om vad hennes make sagt. Då hade hon redan fått samtal från en blomsterhandel som undrade när de kan komma och lämna över blommogram som skickats till henne.

Stäng

CHEFREDAKTÖRENS NYHETSBREV – veckans bästa journalistik från SvD direkt i mejlkorgen

  Anmäl dig här kundservice.svd.se

  –Vi har varit gifta i 38 år och egentligen är jag inte förvånad över det här. Han friade en halvtimme efter att vi hade träffats, då sa jag kanske. Men efter en dag var jag säker, säger Görel Wallis.

  Annons
  X

  Lars Ljung är en av dem som skickat blommor till Görel Wallis.

  –Jag skickade tulpaner och en trisslott till henne, det känns som en god sak, säger han.

  På blomsterhandeln Gullvivan har man hittills skickat ut cirka 50 bud till Görel Wallis.

  –Vi står och producerar för fullt. Jag har ingen aning hur många beställningar vi har kvar. Folk skickar allt från tulpaner till rosor. Beställningarna är på 95 kronor upp till 350 kronor, säger Krister Skald.

  Annons
  Annons
  X
  Annons
  X
  Annons
  X