Hela denna artikel är en annons

Nu lanserar Volvo en ny elbil

Nya helelektriska Volvo XC40 Recharge är framhjulsdriven och har en räckvidd på cirka 40 mil. Den går att köpa online från 529 900 kronor och då ingår även tre år med garanti, försäkring och Volvo Originalservice.

Volvo har i dag två helelektriska modeller på marknaden, SUVen XC40 och crossovern C40. XC40 har hittills endast funnits med dubbla elmotorer och fyrhjulsdrift, den nya varianten har en elmotor som driver på framhjulen.

– Vi breddar vårt utbud av elektriska modeller med ett attraktivt erbjudande på den svenska marknaden, säger Volvo Car Sveriges vd Jessica Span.

Köp eller abonnera

XC40 Recharge går att beställa online, antingen för köp eller abonnemang genom Care by Volvo. Abonnemanget kan tecknas för 36 månader eller också ett flexibelt upplägg där kunden har 30 dagars uppsägningstid och kan då välja att lämna tillbaka bilen eller byta till en annan Volvomodell.

Alltid med försäkring och service

Den som beställer sin XC40 Recharge online får på köpet ett omfattande paket med tjänster. Volvo Originalservice, försäkring och garanti ingår i tre år. Vagnskadegarantin tillsammans med försäkringen ger ett skydd som motsvarar en traditionell helförsäkring.

Google infotainment

Även den nya framhjulsdrivna XC40 Recharge har ett helt nytt infotainmentsystem som drivs av operativsystemet Android. Här får förare och passagerare tillgång till Google Assistant, Google Maps och Google Play där man kan hämta hem ytterligare appar. 

Uppdateras som din smartphone

Nya XC40 Recharge är alltid uppkopplad, och precis som en smartphone uppdateras bilen trådlöst. Det gör att bilen tvärtemot vad som är vanligt i dag, faktiskt kommer att bli bättre och bättre med åren.

Allt om den nya elbilen härExtern länkDesigna din egen XC40 Recharge härExtern länk
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons