Visning på Drottningatan

Uppdaterad
Publicerad
Jenny Karlsson, Carolina Fors  och Pelle Jarefjord    visar sina kläder för dagen.

Jenny Karlsson, Carolina Fors och Pelle Jarefjord visar sina kläder för dagen.

Foto: JENNIFER DYSELL
1. Carolina Fors, 26, Stockholm

– Halsduken har mamma stickat, jackan kommer från H&M och jeansen Fornarina. Stövlarna har jag köpt i butiken Bell på Götgatan. Min stil skulle jag beskriva som klassisk.

1. Carolina Fors, 26, Stockholm – Halsduken har mamma stickat, jackan kommer från H&M och jeansen Fornarina. Stövlarna har jag köpt i butiken Bell på Götgatan. Min stil skulle jag beskriva som klassisk.

Foto: JENNIFER DYSELL
2. Jenny Karlsson, 31, Umeå

– Jackan är av märket 8848 Altitude och är köpt på Intersport i Umeå. Tunikan är från Kapp Ahl, byxorna från Vila, skorna från Skocentrum i Umeå och väskan Don & Donna.

2. Jenny Karlsson, 31, Umeå – Jackan är av märket 8848 Altitude och är köpt på Intersport i Umeå. Tunikan är från Kapp Ahl, byxorna från Vila, skorna från Skocentrum i Umeå och väskan Don & Donna.

Foto: JENNIFER DYSELL
Per Jarefjord, 44, Nacka

– Rocken är från Oscar Jacobson, kostymen från Sir och halsduken från någon affär på NK. Skorna är av märket Rockport och är fantastiskt bekväma - Reebok har tillverkat insidan.

Per Jarefjord, 44, Nacka – Rocken är från Oscar Jacobson, kostymen från Sir och halsduken från någon affär på NK. Skorna är av märket Rockport och är fantastiskt bekväma - Reebok har tillverkat insidan.

Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons