Vilket par åker ur?

Förra veckan var det bara uppvärmning. Nu ska ett par lämna Let´s Dance, högoddsaren Ulf Larsson dansade bra förra fredagen och imponerade på juryns ordförande Tony Irving.
”Jag ser fram emot Uffe Larsons rumba på fredag. Han imponerade på mig i fredags och jag vill definitivt se mer”, säger Tony Irving.

Under strecket
Publicerad
Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
Annons

Ulf Larsson och hans danspartner Christina Samuelsson är favoriter till att bli utröstade först ur Let´s Dance och om de blir utröstade först blir det till det låga oddset 1,85. Om paret mot förmodan skulle gå och vinna hela tävlingen så ger det hela 100 gånger hos spelbolaget Unibet.

Tina Nordström
, alias ”Mat-Tina”, och Tobias Karlsson imponerade senast och ska nu dansa rumba.
”Jag tror Tobias kan locka ut en eldig latinska ur Tina i en riktigt passionerad rumba”, säger Tony Irving i sin blogg på tv4.se. Paret står nu i tio gånger insatsen om de skulle gå och vinna Let´s Dance. Men någon risk att de ska åka ur som första par ska det inte vara om man ser till oddsen. Om de blir utröstade nu så ger en satsad tia tusen kronor tillbaka. Även Linda Lampenius och hennes danspartner Daniel da Silva står i 100 gånger till att bli utröstade i kvällens program.

Annons
Annons
Annons