Annons

Vem som helst får inte bli kolonist Svenskt mode stiger ut i världen Hyror regleras även i New York Lindbergh har hemliga söner

Under strecket
Publicerad

m Till sist f kultur f näringsliv f Nyheter Den världsberömde Atlantflygaren Charles Lindberg har tre hemliga söner i Tyskland. Det påstod tre tyskar vid en pressekonferens i München i går och sade sig vara beredda att göra ett DNA-test för att bevisa sitt släktskap. Presskonferensen var tänkt att undanröja familjen Lindberghs tvivel om sönerna. Tyskarna berättade att Lindbergh brukade tillbringa flera veckor om året med dem under de 17 år det hemliga förhållandet pågick.

Anledningen till att tyskarna berättade om släktskapet först nu, två år efter att deras mor dött, är att de vill erkännas som Lindberghs söner. - Vi vill inte ha någonting från Lindberghstiftelsen. Jag tror att om han tyckte vi skulle ha mer pengar så skulle han ha klarat ut det innan han dog, sa Dyrk Hessheimer och tillade att Lindbergh gav deras mamma frikostiga bidrag fram till sin död 1974.

Annons
Annons
Annons