X
Annons
X
Recension

Agrikultur Bar ”Vem kommer ens på att grilla en saltgurka?”

Premium

Krogguiden jublar över den tillgängliga minirestaurangen med fokus på gröna smårätter. Bar Agrikultur levererar en kombination av fina smaker, trevligt bemötande och ambitiöst utvalda drycker.

undefined
Foto: Tomas Oneborg

En ny typ av matställen poppar upp i stan. De kallar sig för barer eller vinbarer och serverar små eller mellanstora rätter av god kvalitet till hyggliga priser och det går inte att boka bord. Bar Agrikultur kallar sig rätt och slätt för "minirestaurang" och har fokus på gröna smårätter. Kött finns på menyn - men mer som tillbehör.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 5 av 5
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X