Annons
Krönika

Margit Richert:Varför hänger man bacon på tvättlinor?

Instagram-matkassen hjälper dig att göra en måltid som är en fest för ögat – men är så svår att äta att den kallnar innan den nått din mun. Kanske har vi sett oss mätta på det perfekta matfotot vid det här laget?

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Foto: Eaters Collective/Unsplash Bild 1 av 1
Foto: Eaters Collective/Unsplash Bild 1 av 1
Foto: Eaters Collective/Unsplash

Först var det de ekologiska grönsakslådorna med sina löften om en danskare, sundare stil där folk cyklar i kabelstickade koftor och kvinnorna är naturligt sminkade och friska på det där ardennerhäst-sättet. Strunt samma att det var fullkomligt omöjligt för en normal människa att göra av med tre kilo grustäckta svartrötter, att ekbladssallaten var oätligt besk och att det inte är så hygge att i yttersta smyg slänga alla dessa snabbt ruttnande grönsaker.

Annons
Annons
Annons