Varför är just era anställda så nöjda?

Vad är det som gör att det blir roligt att gå till jobbet? Hur skapar man en bra och utvecklande arbetsmiljö? Det är något som Microsoft har koll på – de blev nämligen ännu en gång korade till Sverige bästa arbetsplats. Just nu kan du chatta direkt med Microsofts HR-chef Anne-Marie Andric! Varför är Microsofts anställda så nöjda?

Under strecket
Publicerad
Annons

10:29 christian:
Hej, vad får ni generellt för respons på varför det är roligt att gå till jobbet hos er?
Anne-Marie Andric:
Hej Christian! Vi har spännande produkter, och våra medarbetare känner att de får vara delaktiga i att driva tekniken framåt. Roliga, drivna och kompetenta kollegor är också viktigt här. Möjligheten att kunna arbeta var det passar bäst för uppgiften och dagen är också uppskattat.

10:32 janne:
Om det nu är så bra hos er - varför ligger ni då inte bättre till i undersökningar där studenter svarar på vilka bolag de vill jobba på?
Anne-Marie Andric:
Det finns många sådana listor, och vi är med på vissa och inte på vissa andra. Vår upplevelse i de sammanhang där vi själva kommer i kontakt med studenter, på högskolor och universitet, är att det finns ett stort intresse för oss som bolag och det vi står för. Vi har heller inga problem att attrahera toppstudenter.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons