Vårens fräcka primörer Kanin med murklor 60 + 30 minuter Grönmögelost, sparris och mandelmassa 15 minuter Rabarber med chokladmaräng och nässelglass 60 + 35 minuter Tomat och persiljebröd ? minuter Sparris med vitlökstom

smakkrockar Danske kocken Rune Kalf-Hansen gillar att vistas i gränslandet mellan kök och trädgård. Någonstans mellan trädgårdssyra, nässlor och sparris finner han inspirationen till en Valborgsmiddag med nya fräcka smaker.

Under strecket
Publicerad
Annons

?????
Ofta kokar man ju in lax nu på våren, men gös kan vara ett gott alternativ. En typisk vårfisk nu när isen har släppt, tycker Rune Kalf-Hansen som föredrar gös framför norsk lax.

1. Torka baconskivorna i ugnen på 100 grader i cirka 40 minuter.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons