Annons

Valarbetare gör allt för att undvika mardröm

Aktivisten Susan Kennedy, hunden Cow och dataanalytikern Matt Mawhinney kampanjar för Demokraterna i ett villaområde i norra Miami i Florida.
Aktivisten Susan Kennedy, hunden Cow och dataanalytikern Matt Mawhinney kampanjar för Demokraterna i ett villaområde i norra Miami i Florida. Foto: Jonas Ekströmer/TT

De är beväpnade med klistermärken, munskydd och övertygelse – och de vet att varenda röst kan göra skillnad.

USA:s presidentval är bara drygt två veckor bort och det kan komma att avgöras i vågmästardelstaten Florida.

Under strecket
Tina Magnergård-Bjers / TT
Publicerad

Mariela Jewett. pensionerad telekomarbetare som förestår Republikanernas lokala kontor i Doral i Florida.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Demokraten och miljöaktivisten Laura Hill är i färd med att lämna kampanjmaterial till partikamrater som ska knacka dörr i arbetarkvarter i norra Miami.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

En republikansk väljare med följeslagare kommer ut från partiets lokala kontor i Doral i Florida. - Viva Trump, ropar hon när dörren slagit igen bakom henne.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Läraren Barbara Saud, här med dottern Sofia, stödjer USA:s sittande president Donald Trump. Familjen Saud har deltagit i flera bilkaravaner för Trump i Miamiområdet i Florida.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

– Alla älskar Trump, folk är mer entusiastiska än 2016, utropar Mariela Jewett under en paus från den ständigt ringande telefonen på Republikanernas lokala kontor i Doral.

– Vi måste vinna, vi måste vända den katastrofala utvecklingen, säger demokraten och miljöaktivisten Laura Hill och lämnar kampanjmaterial till partikamrater som ska knacka dörr i arbetarkvarter i norra Miami.

Annons
Annons
Annons