SvD Perfect Guide

Vad får du för 20 miljoner i Stockholm?

Har du 20 miljoner kronor över? Eller just vunnit på lotto? Då kanske du är intresserad av att investera i Stockholms heta bostadsmarknad. Här är fem bostäder för dryga 20 miljoner som finns ute på marknaden just nu.

Text: Sophie Tisell - 26 april 2017
Annons

I Djursholm är den här villan till salu för 20 miljoner kronor. Det totalt 400 kvadratmeter stora huset ligger högst upp på en återvändsplan i sydvästläge. Den klassiska familjevillan har ett flertal sovrum, stort kök och sällskapsdel samt en en trädgårdstomt med stor uteplats i sydväst. Läs mer här.

Annons
Annons

På en högt belägen tomt ligger den här villan på Lidingö som är till salu för 19 500 000 kronor. Huset på 200 kvadratmeter har en karaktäristisk schweizerstil som syns i det kvadratiska grundplanet, stora taketet och balkongen med specifika snickerier. På tomten finns både plana gräsmattor och en stor stenlagd terrass med utsikt över vattnet. Läs mer här.

I Östernäs på Värmdö är det här arkitektritade enplanshuset till salu för 19 500 000 kronor. Det 155 kvadratmeter stora huset byggdes 2009 och har ekologiskt tänkande i alla detaljer. Huset ligger i ett avskilt område, har sjöutsikt över Sågviken och tillgång till egen brygga samt ett gästhus på 67 kvadratmeter. Läs mer här.

Annons
Annons

Den här femrummaren på Skeppargatan på Östermalm är till salu för 20 miljoner. Våningen på 156 kvadratmeter är varsamt renoverad och bland annat utrustad med balkong, eldstad, tvättmaskin och gästtoalett. Huset är byggt under tidigt 1900-tal och ligger invid Strandvägen. Läs mer här.

På Älgö utanför Saltsjöbaden är det här huset med sjötomt till salu för 19 800 000 kronor. Huset som byggdes 2008 har en genomgående modern stil och effektiv planlösning med en boyta på 220 kvadratmeter och utsikt över Hotellviken. På fastigheten finns garage, dubbla gäststugor och en brygganläggning med båtlift. Läs mer här.

Annons