Annons

Utmanaren: ”Vi gör dina räkningar enklare”

Är du orolig över elpriserna i vinter? Eller har du bara inte ork att sätta dig in i dina elavtal? Alltid är utmanaren på den svenska elhandelsmarknaden som vill göra elförbrukningen bekymmersfri.

En novusundersökning visar att sex av tio svenskar inte vet hur mycket el de förbrukar varje månad eller vad en kilowattimme kostar. Att inte hålla koll på sin elförbrukning kan för en del bli onödigt dyrt. Därför erbjuder Alltid en fast månadskostnad med flat rate på både elräkning och nätavgift. Du behöver inte fundera över elpriser och elavtal, Alltid sköter allt åt dig.

– Enkelt förklarat tar vi hand om både din elräkning och nätavgift. Vi ser över din förbrukning och erbjuder dig ett fast pris till flat rate. Du får en räkning, med samma belopp, varje månad, säger Per Svenningsson, vd på Alltid.

Vill du ha en fast månadskostnad för din el? Läs mer här!

Fokusera på annat

Du slipper alltså fundera över rörliga elpriser som sjunker och stiger under året. Du behöver inte göra jämförelser för att hitta det bästa priset.

– Vi tycker inte det är rimligt att privatpersoner ska behöva sätta sig in i, och spekulera på börsens elpriser. Dels är det enormt tidskrävande men också ett risktagande eftersom det i slutändan är den enskildes privatekonomi som påverkas, säger Per Svenningsson.

Som kund hos Alltid får du varje månad ett mail där man ger dig feedback på hur din elförbrukning har sett ut. Du får även tips på utmaningar och tävlingar där du kan göra en insats för miljön och samtidigt samla poäng.

– För många är det inte själva elen som gör att kunderna blir nöjda, alla som har el i sitt hem förväntar sig att den ska fungera. Självklart får du som kund hos oss 100 % grön el från förnybara källor men det är inte det som är unikt för oss. Vi vill lyfta enkelheten för våra kunder. Det pågår så mycket annat i våra liv, att hålla koll på elpriser borde inte vara en del av vardagen, säger Per Svenningsson.

Belönar kunder som lever mer hållbart

I ditt månadsmail från Alltid får du som kund tips på utmaningar och tävlingar där du kan göra en insats för miljön och samtidigt samla poäng. De poäng som du samlar på dig kan du sedan använda i det som kallas Hållbarhetsbutiken. Få rabatt när du handlar mat, låt poängen betala för olika streamingtjänster eller varför inte skänka pengar till välgörenhet? Oavsett vad du väljer att göra med dina poäng är du med och bidrar till ett hållbart samhälle.

Läs mer om hur du kan samla poäng hos Alltid!

Annons
Detta är en annons från Alltid, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.