Annons

Ulrica Hydman-Valliens Östermalm

Grönområden är viktiga för konstnären Ulrica Hydman-Vallien, som även bor i Småland. Hon är ingen utpräglad stadsmänniska, utan gillar variationen av land och stad.

Publicerad

Jag bor granne med Humlegården, sitter ofta och läser här. Jag tror inte att jag skulle kunna bo i stan om inte Humlegården var så nära. Det är en park som lever sitt eget liv och har härliga lövträd. På våren finns det mycket blommor och på vintern ligger snön kvar.

Foto: Malin Hoelstad Bild 1 av 5

Jag går gärna till Galleri Bohman, ett aktivt galleri med aktuella utställningar. De har en bra bredd och visar det som händer i dag, men även svenska klassiker. Jag målar själv och det är alltid inspirerande att titta på konst.

Foto: Malin Hoelstad Bild 2 av 5

Japan är mitt favoritland sedan länge och jag gillar det asiatiska och besöker gärna på Restaurangen East. Jag uppskattar möjligheten att kunna sitta ute och titta på folk, och njuta av ett glas vin eller te.

Foto: Malin Hoelstad Bild 3 av 5

Jag går till Sturebadet regelbundet för att koppla av och få massage. Det är väldigt härligt att bli ompysslad.

Foto: Malin Hoelstad Bild 4 av 5

Från Östra station tog jag tåget till och från Åkersberga när jag pluggade på Konstfack. Den fantastiska restaurangen finns kvar. Jag går hit och småhandlar i kiosken eller tar en småfika – det är en anhalt för mig.

Foto: Malin Hoelstad Bild 5 av 5
Annons
Annons
Annons