BoqueriaTyvärr, den attityden borgar inte för trivsel

Det var Stockholms mest hyllade tapaskrog för ett par år sedan. Nu är det hög ljudvolym, för många matmissar och dåligt påläst personal. Boqueria är ingen dålig restaurang men SvD Krogguiden blir ändå rejält besvikna.

Under strecket
Publicerad
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Annons

Boqueria öppnade 2012 i samband med invigningen av livsstilsgallerian Mood. Vassa Eggen-kreatörerna Christian Olsson och Kristofer Sandström fick erbjudandet att skapa en passande krog.

Den rymliga tapasrestaurangen fick omedelbart lysande recensioner, bland annat fem tärningsgögon av SvD Krogguiden. ”In the mood for tapas”, skrev White Guide vitsigt och väldigt snart blev Boqueria en av stans mer framgångsrika krogar.

Annons
Annons
Annons