Annons

Tycker du att kontrollen av krogar och krögare borde vara hårdare?

Under strecket
Publicerad
Tabita Gruner, Jonna Breider och Mårten Gramsare, Åland och Stockholm.
– Nej, krögarna har det svårt nog som det är. Dessutom känns det som att kontrollen i Sverige fungerar mycket bättre än på många andra håll.
Tabita Gruner, Jonna Breider och Mårten Gramsare, Åland och Stockholm. – Nej, krögarna har det svårt nog som det är. Dessutom känns det som att kontrollen i Sverige fungerar mycket bättre än på många andra håll. Foto: LARS PEHRSON

Tabita Gruner, Jonna Breider och Mårten Gramsare, Åland och Stockholm. – Nej, krögarna har det svårt nog som det är. Dessutom känns det som att kontrollen i Sverige fungerar mycket bättre än på många andra håll.

Foto: LARS PEHRSON Bild 1 av 4

Frida Jones, Stockholm. – Om det ska vara mer kontroller så borde de fokusera på ställen där man vet att det är dåligt, och lämna krogar som sköter sig i fred.

Foto: LARS PEHRSON Bild 2 av 4

Timo Vänska, Stockholm. – De allra flesta har sett överservering och misstänkt unga personer på krogen. Det är nog rätt allmänt känt. Så visst skulle det vara bra med mer kontroll.

Foto: LARS PEHRSON Bild 3 av 4

Emma Jones, Malmö. – Jag vet bara vad som står i tidningarna, och enligt dem finns det ju en del ekonomisk brottslighet och liknande. Och sådant vill man inte ha på krogen.

Foto: LARS PEHRSON Bild 4 av 4
Annons
Annons
Annons