Perfect Guide

Tv-serierna du inte får missa i höst

Hösten är här på riktigt och vi längtar efter att få krypa ner under duntäcket och dyka in i seriernas värld. Här har vi samlat åtta serier som du absolut inte får missa.

Stranger Things

Första säsongen blev en enorm succé och fansen har väntat otåligt på en fortsättning. Nu kommer en andra säsong som tar vid där den första slutade. Handlingen kretsar kring försvinnandet av en pojke och flickan Eleven, som har telekinetiska krafter. Serien utspelar sig under 1980-talet i Indiana och har hyllats för sin skildring av 80-talets populärkultur.

Annons

Sugen på att ge dig in i världen som blir allt märkligare? Klicka här: http://bit.ly/2xrxlcL

Mindhunter

Neflix nya storsatsning “Mindhunter” är skapad av David Finchers – mannen bakom Gone Girl, Se7en och Fight Club. Serien utspelar sig i USA under 70-talet, och handlar om FBI-agenterna Holden Ford och Bill Tench som bestämmer sig för att börja intervjua dömda mördare i hopp om att kunna kartlägga deras tankar och känslor, och på så sätt förebygga framtida brott. En extra spänningsfaktor är att historien bygger på verkliga händelser.

Har du inte fått nog av kriminalserier? Klicka här: http://bit.ly/2zKXh3A

The Deuce

HBO släpper nu en omtalad serie om legaliseringen, och framväxten av porrbranschen på Time Square i New York under 70-talet. Historien beskriver den kaotiska världen som kom att bli en miljardindustri.

Denna serie vill du inte missa, se den här: http://bit.ly/2gHnIQg

Ozark

Höstens kanske mest hajpade serie följer tvåbarnspappan Marty, en ekonomisk rådgivare som tillsammans med sin familj måste flytta till Missouri för att tvätta 500 miljoner dollar till knarkkungen han jobbar för.
Den här serien vill du inte missa, läs mer och se den här: http://bit.ly/2y7mCIN

The Confession Tapes

I sex avsnitt undersöks amerikanska brottsfall där den dömde tvingats att erkänna sina brott, trots avsaknad av bevis. Netflix nya true-crimeserie liknas vid deras tidigare succéer, så som Making a Murderer och The Keepers.

Kura ihop dig framför tv:n med en stor kopp te och ge dig in i true crime världen igen här: http://bit.ly/2xsgdnb

Top of the Lake: Chinagirl

Sucéeserien Top of the Lake är tillbaka med en ny säsong. Historien kretsar kring kommissarie Robie Griffin (Elisabeth Moss), som blir inkallad när en resväska, innehållandes liket av en ung asiatisk kvinna, sköljs upp på en strand. Handlingen går parallellt med historien om Griffins bortadopterade dotter, som hon inte kan sluta tänka på. I rollerna ser vi bland andra Gwendoline Christie (Game of thrones), och Nicole Kidman.

Sugen på att serien direkt? Klicka här: http://bit.ly/2zJN73h

Gåsmamman

Den svenska serien Gåsmamman slog tittarrekord på Kanal 5 när det första avsnittet sändes 2015. Nu är serien tillbaka med en tredje, nervkittlande säsong. Trots hotfulla, kriminella uppgörelser i den undre världen som kostat både Sonja Eks (Alexandra Rapaport) man, syster, och bror livet, vågar hon nu blicka framåt. Men det dröjer inte länge förrän Sonja dras in i intrigerna ännu en gång.

Du hittar serien här: http://bit.ly/2yULnal

The Crown

Historien om drottning Elizabeth blev en succé på Netflix. I den andra säsongen får vi fortsätta följa den unga monarken, som kämpar för att hålla ihop sitt kungadöme och äktenskap.

Håll koll på datum, trailers och information här: http://bit.ly/2y9kd08

Hos tv.nu kan du hitta fler filmer och serier att streama i höst. Klicka här för att se det senaste innehållet hos streamingtjänsterna!

Till Toppen