Annons

Tunga steg i "Let's dance"-slutspurten

Daniel Norberg, här tillsammans med sin danspartner Maria Zimmerman, berättar att han är inne i en dipp, och hoppas att sömn, godis och utflykter ska få igång honom. "Det är fortfarande roligt, men jag är trött", säger han.
Daniel Norberg, här tillsammans med sin danspartner Maria Zimmerman, berättar att han är inne i en dipp, och hoppas att sömn, godis och utflykter ska få igång honom. "Det är fortfarande roligt, men jag är trött", säger han. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Skador, sjukdomar och trötta kroppar – den hårda träningen tar ut sin rätt på deltagarna i "Let's dance".

Daniel Norberg peppar upp genom korta utflykter. Jon Henrik Fjällgren har tagit steget längre – och flytt till Gotland.

TT
Publicerad

Säsongsfinalen närmar sig och nu finns det bara fyra kändisar kvar i TV4:s "Let's dance". Att slutet är nära märks inte minst på deltagarna.

Gunde Svan, som fick högsta betyg av juryn förra veckan, har upprepade gånger haft problem med ryggen. Den här veckan är inget undantag.

Gunde Svan fick tre tiopoängare av juryn förra veckan. Själv tror han att Marlena Ernmans framträdande under dansen hade stor påverkan. "Hon bidrog med merparten av de tio", säger han.

Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild 1 av 3

Margaux Dietz har nått topp fyra i tävlingen. "Det har varit väldigt utvecklande, både dansmässigt och psykiskt. Det är väldigt mycket mer press och stress än man tror i det här programmet", berättar Dietz som tror att hon kommer komma ut som en starkare människa.

Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild 2 av 3

Jon Henrik Fjällgren, här med sin danspartner Katja Luján Engelholm, är nöjd med sin prestation i "Let's dance". "Det har varit stressigt och intensivt men också väldigt roligt med många nya möten och vänner, säger han. Arkivbild.

Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild 3 av 3
Annons
Annons
Annons