Annons

Tung förlust för Norman

Underläget höll på att vändas till seger, motståndaren hade kramp och Norman hade matchboll. Men när väl allt var över så hade Jean-René Lisnard segrat. Och sättet han gjorde det på kunde knappast vara grymmare för Norman.

Under strecket
Publicerad

Få tennisspelare har haft det så tufft som Magnus Norman. På torsdagsmorgonen svensk tid kom nästa smäll, den tog 3.41 timmar men kommer att sitta kvar mycket längre än så.
Setsiffrorna blev till slut 2–6, 2–6, 7–6 (7–4) 6–0, 6–7 (4–7) och de sade egentligen allting. För Norman själv fanns inte mycket att säga:
– Jag var ganska säker på att vinna, jag har aldrig varit med om något liknande.

**För det som började så illa,**såg ut att gå mot en mirakulös vändning. Men när det väl var över så satt Magnus Norman ensam i omklädningsrummet, det enda han tog med sig från banan var en av karriärens tyngsta förluster.
Han hade spelat två olika matcher, i de första två seten såg det ut som så många gånger tidigare de senaste två åren: Norman i statistens roll, motståndaren i huvudrollen. Sedan kom vändningen, för när Norman tog hem tredje set såg det ut som början på något stort.

Annons
Annons
Annons