Annons

De är gifta – men oense om Donald Trump

I Florida ser Tatiana och Campion Platt presidentens privatklubb Mar-à-Lago varje morgon från sitt fönster när de vaknar. Han är demokrat – och hon ångrar absolut inte att hon röstade på Donald Trump. Att Trump delar USA vet vi, men skiljelinjen går även inom familjer.

Under strecket
Publicerad
Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump.
Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump. Foto: Malin Hoelstad

PALM BEACH, FLORIDA Hur är det att leva med någon som inte delar dina politiska åsikter? Frågan kan tyckas lite löjlig, men är inte irrelevant i dagens USA där mycket av det politiska samtalet kretsar kring 72-åringen i Vita huset.

Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump.

Foto: Malin Hoelstad Bild 1 av 6

Donald Trumps medlemsklubb Mar-à-Lago är inte för vem som helst. Enligt amerikanska medier kostar det runt en miljon kronor att gå med. Sedan tillkommer årsavgiften.

Foto: Lynne Sladky/AP Bild 2 av 6

Kinas president Xi Jinping var den förste världsledare presidenten bjöd in till sitt ”Vinter-Vita hus”

Foto: Alex Brandon /AP Bild 3 av 6

Campion och Tatiana Platt vid sitt bröllop på Mar-à-Lago 2004.

Foto: privat Bild 4 av 6

Tatiana Platt umgicks i samma kretsar som Brett Kavanaugh, Trumps domare till Högsta domstolen i ungdomen. ”Vi gick på samma fester, han var berusad som alla andra. Men jag vet inte om han är skyldig till övergreppet han anklagas för, jag såg aldrig något.”

Foto: Therese Larsson Hultin Bild 5 av 6

President Trump på valmöte i Florida 1 november för att stötta guvernören Rick Scott. Scott kandiderar för att bli invald i Senaten i Washington.

Foto: Chris O'Meara/AP Bild 6 av 6
Annons
Annons
Annons