X
Annons
X

De är gifta – men oense om Donald Trump

I Florida ser Tatiana och Campion Platt presidentens privatklubb Mar-à-Lago varje morgon från sitt fönster när de vaknar. Han är demokrat – och hon ångrar absolut inte att hon röstade på Donald Trump. Att Trump delar USA vet vi, men skiljelinjen går även inom familjer.

Läs mer om Kongressvalet i USA 2018
Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump.
Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump. Foto: Malin Hoelstad

PALM BEACH, FLORIDA Hur är det att leva med någon som inte delar dina politiska åsikter? Frågan kan tyckas lite löjlig, men är inte irrelevant i dagens USA där mycket av det politiska samtalet kretsar kring 72-åringen i Vita huset.

Tatiana och Campion Platt, när SvD träffade dem i slutet av oktober 2016 strax före presidentvalet. Då pratade de ständigt politik, på grund av Donald Trump.

Foto: Malin Hoelstad Bild 1 av 6

Donald Trumps medlemsklubb Mar-à-Lago är inte för vem som helst. Enligt amerikanska medier kostar det runt en miljon kronor att gå med. Sedan tillkommer årsavgiften.

Foto: Lynne Sladky/AP Bild 2 av 6

Kinas president Xi Jinping var den förste världsledare presidenten bjöd in till sitt ”Vinter-Vita hus”

Foto: Alex Brandon /AP Bild 3 av 6

Campion och Tatiana Platt vid sitt bröllop på Mar-à-Lago 2004.

Foto: privat Bild 4 av 6

Tatiana Platt umgicks i samma kretsar som Brett Kavanaugh, Trumps domare till Högsta domstolen i ungdomen. ”Vi gick på samma fester, han var berusad som alla andra. Men jag vet inte om han är skyldig till övergreppet han anklagas för, jag såg aldrig något.”

Foto: Therese Larsson Hultin Bild 5 av 6

President Trump på valmöte i Florida 1 november för att stötta guvernören Rick Scott. Scott kandiderar för att bli invald i Senaten i Washington.

Foto: Chris O'Meara/AP Bild 6 av 6
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X