X
Annons
X

Huvudbry efter kryptisk Trumpkommentar

USA:s president Donald Trumps kommentar i samband med en militär sammankomst om att tiden just nu är "lugnet före stormen" har satt igång en våg av spekulationer i Washington. Vad menar han egentligen? Var det ett skämt?

Av TT-AFP
Läs mer om Trumps första år vid makten
USA:s president Donald Trump, i mitten till höger, tillsammans med toppskiktet av amerikanska militärer. Efter mötet uttryckte sig Trump kryptiskt om att vi nu befinner oss i
USA:s president Donald Trump, i mitten till höger, tillsammans med toppskiktet av amerikanska militärer. Efter mötet uttryckte sig Trump kryptiskt om att vi nu befinner oss i "lugnet före stormen". Foto: Pablo Martinez Monsivais /AP/TT

Nej, det var inga förflugna ord av presidenten, enligt Vita husets pressekreterare Sarah Huckabee Sanders. Trumps uttalande ska ses i skenet av hans filosofi att aldrig tala om detaljer, förklarar hon.

USA:s president Donald Trump, i mitten till höger, tillsammans med toppskiktet av amerikanska militärer. Efter mötet uttryckte sig Trump kryptiskt om att vi nu befinner oss i "lugnet före stormen".

Foto: Pablo Martinez Monsivais /AP/TT Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X