Annons

Styrelsen bar & bistroTrött och oinspirerat på Kungsholmen

KROGGUIDEN Det räcker inte med ett par superba förrätter när menyn saknar överraskningar, serveringen är trött och matlagning oinspirerad. Styrelsen bar & bistro kan bättre.

Publicerad

Det är uppriktig sagt svårt att förstå. Hur kan en nyöppnad restaurang ha en så oinspirerad service efter bara fyra månader? Det är visserligen några pliktskyldiga leenden men inget engagemang, ingen genuin servicekänsla och inte någon nyfikenhet på hur gästerna upplever kvällen.

Vid Krogguidens ena besök är den bestående känslan att vårt middagssällskap är ett störande moment i det långa samtal som pågår mellan de två servitörerna. Vid det andra tillfället börjar servitören tappa intresset för oss lagom till huvudrätten, som vi får vänta 40 minuter på.
När vi sedan beställer efterrätt blir det fel och servitören skyller på oss, samtidigt som han mumlar något om att kunden alltid har rätt.
Det är extra förvånande när duon bakom Styrelsen Bar och Bistro, Johan De Mander och köksmästare Cristoper Gustavsson, var så duktiga på att skapa just en tät, fin stämning på populära Pastis i Gamla Stan.

Styrelsen bar & bistro ligger på Hantverkargatan på Kungsholmen.

Foto: Daniella Backlund Bild 1 av 3

Lokalen är trevlig men det räcker inte.

Foto: Daniella Backlund Bild 2 av 3

Råbiffen finns både som för- och huvudrätt.

Foto: Daniella Backlund Bild 3 av 3
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons