X
Annons
X

Innestället förbjöd dricks: ”Förlegat system”

Tio procent, runda upp eller ingenting? Drickskulturen i svenska serviceyrken är långt ifrån självklar. Innestället Boulebar har förbjudit dricks helt och inte heller Per Persson, avtalssekreterare vid Hotell- och restaurangfacket, tror långsiktigt på företeelsen.

Pastisen Ricard är en viktig del inom boule-kulturen.
Pastisen Ricard är en viktig del inom boule-kulturen. Foto: Ari Luostarinen

Frågor man Herr och Fru Svensson på stan svarar de nog att de lägger runt tio procent vid restaurangbesök. Det vill säga, om servicen har varit till belåtenhet.

Pastisen Ricard är en viktig del inom boule-kulturen.

Foto: Ari Luostarinen Bild 1 av 2

Niklas Marklund och Anna Segerstedt vid en pétanque-bana i Rålambshov.

Foto: Ari Luostarinen Bild 2 av 2
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X