Treschow och Torell gifta

Ericssons styrelseordförande Michael Treschow och Lena Torell, vd för Ingenjörsvetenskapsakademin och tidigare ledamot i Ericsson, har gift sig i spanska Sevilla.

Under strecket
Publicerad
Annons

Bakom Michael Treschows leende på onsdagens presskonferens kring tillsättningen av Urban Bäckström som ny vd i Svenskt Näringsliv fanns inte bara den positiva känslan av att ha rekryterat den före detta riksbankschefen. Michael Treschow kunde nämligen också glädjas över att snart få leda sin Lena Torell till altaret.

Paret har enligt uppgift till SvD.se gift sig i spanska Sevilla idag och därmed knutit ihop säcken kring en av näringslivets mest uppmärksammade kärlekshistorier den senaste tiden.
Lena Torell aviserades i början av 2002 som den första kvinnliga styrelseledamoten i telekomjätten Ericsson. Hösten 2004 kom det fram att hon och Michael Treschow är ett par, vilket fick effekten att hon lämnade Ericssons styrelse.
Treschows och Torells förhållande fick stort utrymme i medierna och Lena Torell kommenterade vid ett tillfälle historien till DN så här:

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons