Toppkrogarna som håller öppet i sommar

Trött på trista turisthak så långt ögat når? Det går att äta bra i Stockholm under sommarmånaderna med – SvD Vin och Mat guidar dig rätt.

Uppdaterad
Publicerad
Mysig stämning på Boqueria.

Mysig stämning på Boqueria.

Foto: Tomas Oneborg
Kontinental stämning på Bistro Süd.

Kontinental stämning på Bistro Süd.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
Klassisk Stockholmsmark.

Klassisk Stockholmsmark.

Foto: Tomas Oneborg
Elin Ahlström är kökschef på Trädgården.

Elin Ahlström är kökschef på Trädgården.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
Krögarduon Magnus Ek och Agneta Green firar när det var klart att de fick en andra stjärna i Michelinguiden.

Krögarduon Magnus Ek och Agneta Green firar när det var klart att de fick en andra stjärna i Michelinguiden.

Foto: Emma-Sofia Olsson
Trevlig service, god mat och gemytlig stämning – Speceriet är en bakficka av världsklass.

Trevlig service, god mat och gemytlig stämning – Speceriet är en bakficka av världsklass.

Foto: Yvonne Åsell
Hyllade kocken Björn Frantzén står bakom The Flying Elk.

Hyllade kocken Björn Frantzén står bakom The Flying Elk.

Foto: Tomas Oneborg
Mysig och avslappnad stämning på Pane Vino.

Mysig och avslappnad stämning på Pane Vino.

Foto: Tomas Oneborg
Annons

Gott, trevligt och vänligt – så beskriver Krogguiden Boqueria. Restaurangen ligger mitt i smeten – i Mood-gallerian med en uteservering – och det är prisvärd, spansk mat som står på menyn.
Tapas, fyra till fem krävs för att bli mätt, och de lite större rätterna raciones, är det som serveras. Det finns också några rätter som det är tänkt att minst två personer ska dela på.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons