Hela denna artikel är en annons

Så hittar du den perfekta julklappen

Foto: Yeko Photo Studio

Svårt att komma på vad du ska ge dina nära och kära i julklapp?

Med Clas Olssons nya tjänst Klapptipsaren blir julen så mycket enklare.

Dessutom kan du nu hämta ut dina online-varor i butik redan efter 30 minuter.

Årets största shoppingperiod närmar sig med stormsteg och kanske har du redan nu börjat fundera över vad du ska ge vänner och familj i julklapp. Eller så tillhör du dem som alltid är ute i sista minuten med julklappshandlandet. Oavsett vilken kategori du tillhör så är det inte alltid så enkelt att komma på den perfekta julklappen.

Intelligent klapptipsare

Med Clas Ohlsons nya intelligenta tjänst Klapptipsaren blir det så mycket enklare att hitta en mer personlig julklapp. Kanske har du en släkting som tycker om att laga mat men behöver uppgradera sin köksutrustning? Kanske känner du någon som är konstnärligt lagd men är i behov av ett nytt akvarell-set?

När du besöker Klapptipsaren på Clas Ohlsons webbplats fyller du bara i personens intressen och får därefter ett antal förslag på julklappar. Du bestämmer givetvis själv hur mycket pengar du vill spendera.

Gör julen lite mer personlig – upptäck Clas Ohlsons breda sortiment

Hämta ut varor i butik

I samband med att årets största shoppingperiod närmar sig uppgraderar Clas Ohlson sitt leveransalternativ Hämta i butik. Det innebär att du kan hämta dina varor du beställt online redan efter 30 minuter i butik. Du slipper gå omkring i butiken och leta och kan i lugn och fundera igenom dina köp där hemma.

- I tider av social distansering handlar det om att våga tänka annorlunda och hitta nya sätt att erbjuda kunden trygghet och flexibilitet, säger Johannes Åverling, driftschef på Clas Ohlson.

Tjänsten medför att du inte behöver oroa dig för leveransförseningar. Dessutom har du öppet köp i 365 dagar vilket gör att du har gott om tid att känna efter om julklappen passar eller inte.

– När kunden kommer hit för att hämta sitt paket kan de också få råd från våra kompetenta medarbetare, returnera produkter eller kanske hyra verktyg till nästa hemmaprojekt, säger Johannes Åverling.

Munskydd som bidrar till julstämningen

För att bidra till en lite härligare julstämning har Clas Ohlson tagit fram ett särskilt tomteskägg. Tomteskägget är utrustat med ett munskydd - ett juligare alternativ för den som vill eller måste bära munskydd.

Kom ihåg att ta hand om varandra och undvik sociala sammankomster om du känner dig sjuk.

Svårt att komma på vad du ska ge vänner och familj i julklapp? Besök Clas Ohlson

Annons
Annons
Annons