Tillbehören som lyfter hela grillmiddagen

Recept:  Lena Söderström.
Recept: Lena Söderström. Foto: Eva Hildén

Att bestämma huvudråvaran på grillen är oftast enkelt – svårare kan det vara med tillbehören. Men komplettera det grillade med en eller flera av de här rätterna, så blir middagen perfekt. Recepten är hämtade ur ”Det godaste till grillat” av Lena Söderström.

Under strecket
Publicerad
Eva Hildén
Foto: Eva Hildén
Eva Hildén
Foto: Eva Hildén
Eva Hildén
Foto: Eva Hildén
Eva Hildén
Foto: Eva Hildén
Recepten är hämtade ur ”Det godaste till grillat” av Lena Söderström.

Recepten är hämtade ur ”Det godaste till grillat” av Lena Söderström.

Foto: Eva Hildén
Recepten är hämtade ur ”Det godaste till grillat” av Lena Söderström, foto Eva Hildén. Bokförlaget Semic.

Recepten är hämtade ur ”Det godaste till grillat” av Lena Söderström, foto Eva Hildén. Bokförlaget Semic.

Foto: Eva Hildén
Annons

3–4 portioner

  • 700 g färskpotatis
  • 2–3 färska lökar
  • 4 knippmorötter
  • 1 knippa rädisor
  • 12 sockerärter
  • 3–4 msk smör
  • Flingsalt, nymalen svartpeppar
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons