X
Annons
X

Jenny Damberg: Till E-numrens och färdigmatens försvar

Industrimaten har råkat i vanrykte. Vi har förblindats av den mytologi som finkrogarna och de småskaliga hantverkarna omges av och därför glömt den processade matens fördelar, menar livsmedelsforskaren Andreas Håkansson i boken ”Mat, myter och maskiner”. Men är det verkligen så enkelt?

Publicerad
”Mat, myter och maskiner” kan läsas som en pendang till Andreas Håkanssons förra bok ”Det ängsliga matsamhället. Det fina med färdigmaten”.
”Mat, myter och maskiner” kan läsas som en pendang till Andreas Håkanssons förra bok ”Det ängsliga matsamhället. Det fina med färdigmaten”. Foto: Johan Lindvall 

Ställ kylreglaget i frysen på max. Då håller glassen sig mjuk längre. 

”Mat, myter och maskiner” kan läsas som en pendang till Andreas Håkanssons förra bok ”Det ängsliga matsamhället. Det fina med färdigmaten”.

Foto: Johan Lindvall  Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X