Till den som vill ha varmt om rumpan Vilda barnbarn kräva dessa skyltar Till den som vill bli vän med morbror Till kvinnan som längtar till våren Till mannen som just fimpat

Under strecket
Publicerad
Annons

Ett överdrag i äkta lammskinn kan få vem som helst att minnas vinterdagar i gamla VW. Säljs fortfarande. Clas Ohlson vill ha 398 kr per stol för sina och utlovar varmt på vintern, svalt på sommaren.
Mormor som slutat varsebli Aktas eviga tändsticksgubbar kan välja ett busfrö-alternativ från Micro (internetpris 69 kr) att sätta utanför villan.
Har ni också en morbror som alltid tar för mycket av presssyltan? Det här kommer han att gilla att ha i bilen, tuggtabletter mot halsbränna. Finns hos apoteket i många varianter och priser från 21 kr, levereras i diskret förpackning.
Vadå bilprylar? Mamma vill ha våraning så gradera upp hennes cykel med ett modernt baklyse (diodversionen, prisexempel Teknikmagasinet 129 kr) eller varför inte en cykelsirén (Bike Power Horn hos samma firma, 99 kr).
Doftisar är ett måste för den med inrökt bil eller böjelse för klassiska amerikanska bilar. Klassikern Wunderbaum med grandoft finns i bassortimentet, men numera finns det gott om konkurrens. Vill man inte att det ska
dingla finns självhäftande luktisar (fästs mot luftinblåsen) hos Biltema för cirka 30 kr.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons