Thore Skogmans filmer och låtar i urval

Publicerad
Annons

Diskografi i urval:

  • 1959 - Fullträffar (innehöll Penninggaloppen, Storfiskarvalsen, m.fl.)
  • 1965 - Thore Skogman i skivspåret
  • 1967 - En sån strålande dag
  • 1968 - Opp i varv
  • 1970 - Hesa Fredrik och Pelle Propeller
  • 1970 - The Old Skogman
  • 1971 - Dans på Skogmans loge
  • 1972 - Eva Bysing och Thore Skogman på Berns
  • 1973 - Led milda ljus
  • 1973 - Det glada Liseberg
  • 1975 - Det ska gå med musik
  • 1980 - Lätt operett
  • 1985 - Skogmans jul
  • 1991 - En evig sång
  • 1997 - Hård-Rock med Thore Skogman
  • 2001 - Ljudblommor
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons