”Terapi kan hålla oss kvar i offerrollen”

TESTAR ”ALLT” Hagai Levi har brottats med psykiska problem sedan han var tio år. Vad det är i alla terapier som hjälpt vet han inte, men succé har det blivit ändå. Hagai Levi är mannen bakom tv-serien In Treatment.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
”Jag vill inte längre prata om min barndom om och om igen” säger Hagai Levi, israelisk producent och regissör bakom teveserien In Treatment. ”Efter 40 är det dags att  växa upp och ta ansvar, inte vara offer. Det finns en risk för att terapi tar bort ditt ansvar.”

”Jag vill inte längre prata om min barndom om och om igen” säger Hagai Levi, israelisk producent och regissör bakom teveserien In Treatment. ”Efter 40 är det dags att växa upp och ta ansvar, inte vara offer. Det finns en risk för att terapi tar bort ditt ansvar.”

Foto: MAGNUS LIAM KARLSSON
Annons

Han har skapat tv-serien ”In ­Treatment” och befunnit sig just där – i terapi – under tre fjärdelar av sitt hela liv. Första gången var han tio år. Skälen har varit allt från svimningar och ångest under uppväxten till panikattacker och inre kaos.

Däremot har Hagai Levi, 46 år, fortfarande inte försökt att bli av med sin flygfobi. Därför sköt han upp vårt möte som skulle skett direkt efter att han landat från London – med hänvisning till att han hade för mycket lugnande tab­letter och vin kvar i kroppen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons