Logga in för en bättre upplevelse.
Inredning och service glädjer, men krogen måste få bort de värsta missarna.
Kändiskrogens själ kvar – men nu kan du få bord utan att känna någon i personalen.
Havet läckert i Rolfs tappning – men krogen ställer specifikt krav om du vill boka bord.
Hade den här krogen kunnat existera någon annanstans än på Östermalm?
Kollektivet behöver kliva upp en nivå för att locka andra än de längs gröna linjen.
Vi blir knappt förvånade när en bit tryffel flyger fram under valven i Gamla stan.
Anmärkningarna på den omgjorda Östermalmskrogen dock enkla att lösa.
Så hittar du exklusiva guldkorn på Systembolaget först – läs SvD Vinklubb gratis denna vecka.
Drag av kontinental barkultur – föredömligt anpassad för svenska inflationstider.
Jordärtskockan i ny tappning en favorit – men finns också bottennapp.
En härlig överraskning kompenserar.
Saluhallspub och svart ipa – här är önskelistan för ölentusiaster.
Det är bara att gratulera det pittoreska Stockholmskvarteret till sin nya krog.
Magnifik utsikt och handplockade råvaror – här är stjärnkrogarna du inte får missa.
De sex bästa fusionköken som uppstått när landsgränser korsats.
Nyöppnade krogen har potential att återuppliva bortglömd del av Östermalm.
Samtidigt gnager misstanken om mellanrätterna.
I beställningssortimentet finns oftast de mest intressanta vinerna.
Så lagar och serverar du risotto som på restaurang.
Hög igenkänningsfaktor för frankofiler på rörig, rustik bistro i Gamla stan.
För en köttätande gourmand är den konstdignande krogen prisvärd.
Lysande veteöl och matcha dill med dill.
Popup-restaurang, utbud av vilt och aktiviteter för barnen.
Vi känner oss nedslagna efter förrätterna – då kommer kvällens höjdare in.
Det är en inbjudande plats – men för nära 500 kronor per person hade vi väntat oss mer.
Trots nonchalant service är Strandbryggan trivsamt så länge något gott serveras i glasen.
Vi kommer återvända – men inte för maten eller servicen.
Tio viner som passar till allt du vill grilla i sommar.
Restaurangen gapar tom • Bara en rätt stannar i minnet.
När vi lämnar idyllen dröjer sig känslor av ojämnhet och höga priser kvar.
Åtta viner att skåla med i sommar – oavsett väder.
Den professionella och sympatiska servicen kompenserar för torr och ljummen fisk.
Äntligen är det säsong för somriga skärgårdssmaker.
Bara en rätt gör oss besvikna på den nu rejält växande Stureplanskrogen.
Sex toppkrogar på Mallorca att boka bord på.
Flera rätter får full pott på Adam & Albins nya krog.
Dryckerna du kan köpa på Systembolaget – om du har en miljon över.
Svenskt äckelmuseum och ramen-frossa – sex museer med mat i fokus.
Servicens missar kan vi till slut inte låta passera.
Linda Pérez tipsar om sommaröl, pizzavin och solnedgångswhisky.
Trodde du att croissanten var franskt? Då får du tänka om.
Två smårätter dramatisk vändpunkt på puben.
Lyxen ligger i det enkla på den lekfulla fiskkrogen.
Servitörer och desserter gör oss spralliga.
Lyxa till sommarens grillning med bubblande roséchampagne.
Här är sommarens matfestivaler i Stockholm: Hantverksöl, gatumat och danskvällar.
Krögare om sina bästa smaksättare.
Sommarfavoriten Öland bjuder på allt från gastronomi till grillgarage.
Magnifik lokal i nya stadsdelen – men krogen har ett anmärkningsvärt problem.
Kock- och inredningsess gick loss på tillbyggd våning – hamnar ändå i skymundan.