Logga in för en bättre upplevelse.
Här samlar vi alla artiklar om Krogrecensioner.
Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Krogguiden.
Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Krogrecensioner är: Vin & mat, Alltid på fredagar, Erik Videgård och Mat & dryck.
Gammal är äldst på Östermalm – trots servicestrul och en märklig brödmiss.
Det enda vi önskar är att Coup d'état sträcker på sig och litar på stockholmarna.
”Det enda vi kan klaga på är att servicen är lite rörig.”
Krogen vill vara Stockholms nya oas vid Smedsudden.
Konceptet kittlar – men vid varmrätten tar upplevelsen en dyster vändning.
Fenomenalt trumfkort vid Mariatorget skyler över bristerna
Menyns största paradnummer visar sig vara största besvikelsen.
Frågan är om det är för matens skull människor går till boulebaren?
Den sällsynt upphaussade citykrogen visar sig vara sympatisk, inte snobbig.
Med den ägarkonstellationen borde inte köket göra sådana misstag.
Har kycklingen självdött? Något känns fel.
Vi förstår varför Söderkrogen är så inne.
Storsatsande bistron verkar ha fokuserat mer på inredning och porslin än mat.
Börjar redan vid drycken – servicen sänker betyget på prisnominerade citybygget.
Finns bara ett problem med landslagskockarnas själfyllda krog.
Som bomull i magen – comfort food på franska i Stockholm.
Efter tre års väntan – utmärkt kvarterskrogskänsla i hjärtat av Söder.
Vissa av oss dras ofrivilligt in Wahlgrens värld på Ingrossos citykrog.
Stjärnkock från Frantzén för lyxkrogen mot perfektion efter Catenaccis avhopp.
Nya Fredsgatan 12-krogen går på offensiv vid grillen – och prissättningen.
Åh, så vi önskar att personalen skulle leva upp till mästerverket och miljön.
Krogguidens 10-i-topp just nu: Stjärnkocken lämnar inget åt slumpen på Djurgården.
Dåliga karman i 1650-talshuset bryts – av ovanlig lyckträff.
Det som borde vara krogens starkaste kort en besvikelse.
Ögonen tåras nästan – men sedan, närmare dessert, händer något.
Två rätter överraskar oss på extremt påkostade stjärnkrogen på Djurgården.
Inte fiskrätterna som får superlativen på ”måskrogen”.
Innestället överraskar glatt – bortsett från en till synes helt bortglömd detalj.
Lammracksen nästan oätliga – skörta inte upp oss, snälla ni.
Sparsmakad meny – och särskilt mätta blir vi tyvärr inte.
Det vi verkligen kommer att minnas efter besöket är tyvärr läget.
Utsökt, mediokert – och ett stolpskott – i ”Villan” på Nybrogatan.
Klassiska italienska rätten smälter i munnen – sedan kommer höjdpunkten.
Krogen fyller ett hål på Kultursöder – men behöver anstränga sig lite till.
Fadäser och en oätbar rätt – hur bra koll har krogen på det italienska köket?
Lyxkrogen på Östermalm saknar en gnutta schvung.
Inte bara personal utan även lokal och mat överraskar – på ett trist sätt.
Östermalmskrogen lyckas – både modern bistro och ”förlängt vardagsrum”.
Kan bli en klassiker vid Mariatorget, likt Hornstulls Tjoget.
För- och efterrätter i en klass för sig – vi hoppas att ”Den lilla grisen” lever länge.
Terrass i mästarklass – och lite vildare utbud – 16 våningar upp från citykärnan.
Lägstanivån på service och mat måste höjas på nya skyskrapans våning 28.
Franska smaksensationer får oss att glömma servitörernas tidvisa nollkoll.
Vi njuter på Östermalms Peru – men kräver lite mer.
Så nära och ändå så långt ifrån det anrika vattenhålet i Vasastan.
Joanna Drevinger: Branschen börjar resa på sig – SvD Krogguiden är tillbaka.
Efter att deras restaurang poppat upp på lite olika platser i Stockholm så har kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg hittat hem.
Flera nordiska krogar skapar upplevelser där det som serveras på tallrik och i glasen bara är en del av helheten.
Ryktet om stans bästa Sichuanmat lockar SvD Krogguiden till kinakrogen i Liljeholmen.
Under de pampiga kristallkronorna på Berns serveras numera thailändskt.