Annons
Recension

FarangSydostasiatisk sisu

En finsk sydostasiatisk restaurang i en före detta industrilokal – Farang skulle kunna vara en udda fågel men fyller med sina fina råvaror och vällagade mat ett hål i Stockholms krogvärld.

Under strecket
Publicerad

Akustiken på Farang är imponerande – här borde Stockholms krögare gå på kurs. På restaurangens tallrikar serveras det modern asiatisk fusionmat men konceptet är finländskt.

Foto: TOMAS ONEBORGBild 1 av 1

Akustiken på Farang är imponerande – här borde Stockholms krögare gå på kurs. På restaurangens tallrikar serveras det modern asiatisk fusionmat men konceptet är finländskt.

Foto: TOMAS ONEBORGBild 1 av 1
Akustiken på Farang är imponerande – här borde Stockholms krögare gå på kurs. På restaurangens tallrikar serveras det modern asiatisk fusionmat men konceptet är finländskt.
Akustiken på Farang är imponerande – här borde Stockholms krögare gå på kurs. På restaurangens tallrikar serveras det modern asiatisk fusionmat men konceptet är finländskt. Foto: TOMAS ONEBORG

Farang betyder ungefär västerlänning på thailändska. Ordet passar dubbelt bra som namn på den asiatiska restaurang som öppnat i en före detta industrilokal på Tulegatan – den är nämligen ett finsk restaurangkoncept som kommit till Stockholm.

Annons
Annons
Annons
Annons