Annons

SVT-thriller om trasiga familjeband

Alexej Manvelov, Marie Richardson och Adam Pålsson spelar med i nya thrillerserien "Innan vi dör".
Alexej Manvelov, Marie Richardson och Adam Pålsson spelar med i nya thrillerserien "Innan vi dör". Foto: Janerik Henriksson/TT

En mor och sons söndriga relation är kärnan i SVT:s nya thrillerserie, med Marie Richardson som luttrad polis och hårdhudad mamma. Familjedrama i kombination med klaustrofobisk spänning ska få serien att sticka ut.

Under strecket
TT
Publicerad

Marie Richardson spelar en luttrad polis som har satt karriären framför familjen. Hon föll för det rika persongalleriet och den spännande berättelsen i manuset.

Foto: Janerik Henriksson/TTBild 1 av 5

Alexej Manvelov, Marie Richardson och Adam Pålsson.

Foto: Janerik Henriksson/TTBild 2 av 5

Den rollfigur som Alexej Manvelov spelar vänder fort och oförutsägbart i manuset, tycker han. "Man får aldrig grepp om någon i den här serien. Det är en del av spänningen."

Foto: Janerik Henriksson/TTBild 3 av 5

"Min dröm är att publiken ska omedvetandegöras om konstruktionen. Det ska vara liv, men ibland är det i en dimension man inte uppfattar samtidigt som den känns. Vad som gör att man bli träffad och att det blir på riktigt – det är mitt kall", säger Adam Pålsson.

Foto: Janerik Henriksson/TTBild 4 av 5

Adam Pålsson tycker att rollfiguren Christian är både kicksökande och kärlekstörstande.

Foto: Janerik Henriksson/TTBild 5 av 5

Bara minuter in i SVT:s nya serie "Innan vi dör" uppenbaras den trasiga relationen i seriens centrum. Polisen Hanna sätter fast sin egen son för knarkhandel.

– Det blir en kontrast mellan den ensamstående mamman och hennes dåliga relation med sin son och den kriminella familj han hamnar i, där alla tar hand om varandra, säger Marie Richardson.

Annons
Annons
Annons