SvD direktrapporterar från V:s dag

Det är Vänsterpartiets tur i ordningen att få strålkastarljuset riktat mot sig. Vi direktapporterar här om stort och smått som händer i Almedalen under torsdagen.

Under strecket
Publicerad

Ett antal grupper hade samlats till en gemensam protestaktion mot Svenskarnas parti och det torgmöte de anordnade på kajen i Visby. Till höger står fyra medlemmar ur partiet.

Foto: SCANPIX

Ministrarna samlas för regeringssammanträdet. FOTO: Yvonne Åsell

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt intervjuas i TV4 under politikerveckan i Almedalen. FOTO: SCANPIX

Ett antal grupper hade samlats till en gemensam protestaktion mot Svenskarnas parti och det torgmöte de anordnade på kajen i Visby. FOTO: SCANPIX

Annons

07:41 Calle Sandstedt:
God morgon och välkomna till dagens direktrapport. Vänsterpartiet har sin dag idag, men får nog slåss för att synas. Förutom regeringssammanträde, att både Socialdemokraterna och Moderaterna har sina ekonomiska seminarier, och att Alliansen har utlyst det till sin dag, så kommer nog mycket att präglas av läget i Egypten.

08:07 Malin Bonde:
Göran Erikssons tv-intervju med finansminister Anders Borg är en del i serien ”SvD möter...” som sänds från Almedalen. Se även Therese Larsson Hultins möten med Swedbanks vd Michael Wolfoch Vattenfalls vd Øystein Løseth.

Annons
Annons
Annons