Annons
X
Annons
X
Börsplus
Kommentar

Mikaela Idermark: SvD Börsplus analyserar bolagen på Nordnet Live 2017

Nordnet Live 2017 är årets mest fullspäckade event för investerare. På scenen trängs tolvtaggare och intressanta entreprenörer. SvD Börsplus har här samlat ihop analyser av samtliga börsnoterade bolag som är representerade på Nordnet Live 2017. Vi hittar både köpvärda aktier och bolag man som investerare bör undvika.

Nordnet Live 2017
Nordnet Live 2017

Klicka på de blåa länkarna vid respektive bolagsnamn nedan för att komma vidare till analyserna.

Analys av Serendipity

Preferensaktien i Serendipitys börsnoterade industrigrupp ger en hygglig avkastning om man har fullt förtroende för grundarna. Vid minsta tvekan bör man söka lyckan på annat håll.

Annons
X

Analys av Tobii

Tobii har intressanta produkter på växande marknader. Men det krävs mer än så för att aktien ska vara riktigt köpvärd. Når Tobii hela vägen?

Analys av Paradox

Stäng

PERFECT WEEKEND – Nyhetsbrevet från SvD Perfect Guide som håller dig uppdaterad på de senaste samtalsämnena inför helgens middagar.

  Anmäl dig här kundservice.svd.se

  Paradox-aktien är högt värderad och de kommande spelsläppen är inte lika tungt uppradade som inför börsnoteringen. Men på sikt finns flera intressanta möjligheter som kan förändra läget.

  Analys av Assa Abloy

  Den höga värderingen innebär höga krav på att historiken av fin tillväxt och stabila marginaler upprepas. Den utvecklingen är inte huggen i sten. Vi ser ett antal frågetecken.

  Analys av Hexagon

  Värderingen är hög och verksamheten kräver toppinsatser från ledning och styrelse. I det perspektivet oroar Ola Rolléns märkliga aktieaffärer och Melker Schörlings sviktande hälsa.

  Analys av Telia

  Med lite tur är Telia snart tillbaka på trygg mark efter sina ryskturkiska och centralasiatiska fiaskon. Lyckas det är aktien riktigt köpvärd.

  Analys av Fingerprint

  Förra året bokade Fingerprint stora intäkter som inte motsvarades av efterfrågan från marknaden. Ett slags så kallad channel stuffing som det nu kommer bli plågsamt att backa ur.

  Analys av Precise Biometrics

  Att vara i botten på en lång näringskedja är riskabelt. Aktieägarna måste nu hoppas att andra kunder snabbt kompenserar bortfallet från huvudkunden Fingerprint Cards. Eller kan man tänka sig en strukturaffär?

  Analys av Mycronic

  Mycronic är ett av börsens mest högteknologiska och lönsamma bolag. Men historiskt har vinstnivån varit svajig och frågan är om man vågar satsa på aktien nu.

  Analys av Capio

  Sjukvårdskoncernen Capio är ett av börsens allt fler välfärdsföretag. Genom effektiv vårdprocess och förvärv siktar man på att växa vinsten.

  Vill du läsa fler analyser av SvD Börsplus?

  Mejla till mikaela.idermark@svd.se

  SvD Börsplus släpper över 300 analyser per år till prenumeranter med köp-, neutrala- eller säljråd.

  Annons
  Annons
  X

  Nordnet Live 2017

  Bild 1 av 1
  Annons
  X
  Annons
  X