Annons
X
Annons
X

SvD Börsplus hjälper dig till bättre aktieaffärer

Fler insikter ger bättre avkastning. Med den ledstjärnan skriver SvD Börsplus vad vi tycker är marknadens bästa aktieanalyser för prenumeranter som är extra intresserade av börsen. Här berättar vi hur tjänsten fungerar.

(uppdaterad)
Om SvD Börsplus
Prova på SvD Börsplus här kundservice.svd.se

Hundratals analyser varje år

Via www.svd.se/borsplus eller via en flik under SvD Näringsliv hittar man Börsplus startsida. Här hittar Börsplus prenumeranter alla Börsplus analyser.

  • Börsplus är en prenumererad digital tjänst där våra prenumeranter alltid sätts i första hand. Prenumeranter får tillgång till samtliga Börsplus analyser innan ett urval av dessa analyser görs tillgängliga för fler.
  • Börsplus bevakar alla börslistor, från Aktietorget till Large Cap.
  • Varje år publiceras cirka 300 analyser och kommentarer.
  • Minimalt med fikonspråk och maximalt med insikter. Börsplus mål är att skriva analyser som både proffs och vanliga sparare kan ha glädje av.
  • Fokus är att hitta långsiktigt köpvärda aktier. Börsplus har en värdefilosofi där vi lägger mycket fokus på att priset inte ska vara för högt samtidigt som vi älskar kvalitetsbolag med goda tillväxtutsikter.

Fördjupningsdel och interaktiva funktioner

I slutet av huvudanalysen presenterar vi slutsatsen i form av ett reglage där man kan se potentialen för aktien i tre olika scenarier. Förutom Börsplus huvudscenario kan man bilda sig en egen uppfattning om hur aktien kan gå i ett mer optimistiskt eller pessimistiskt scenario.

Annons
X

Huvudanalysen ska vara kort och kärnfull men för den som inte nöjer sig med det kan man också ofta klicka fram en längre fördjupningsanalys som innehåller alla detaljer om affärsmodell, nyckeltal, framtidsprognoser och mycket annat.

Börsplus får riktiga pengar att växa

Vid årskiftet stoppade Börsplus in 100 000 kronor på en depå hos samarbetspartnern Nordnet. Pengarna investeras i Börsplus modellportfölj som syftar till att ge en långsiktigt god riskjusterad avkastning. Portföljen presenteras i samarbete med Nordnets sociala tjänst Shareville.

Börsplussare får allt först

Du som prenumererar på Börsplus får alla analyser först. Ungefär hälften av de cirka 350 analyser som Börsplus årligen skriver kommer med viss fördröjning också göras tillgängliga för SvD:s prenumeranter och kunder till Börsplus kommersiella partner Nordnet.

Någon eller ett par gånger om dagen kommer Börsplus prenumeranter få ett mejl i samma ögonblick som en ny analys publiceras.

Så blir du prenumerant på Börsplus

Grafik: Thomas Molén.

Börsplus är en helt digital tjänst, även om vissa analyser kommer återpubliceras i pappersutgåvan av SvD.

Börsplus riktar sig till dig som bryr dig extra mycket om investeringar och aktier. Kanske för att du redan har ett kapital att förvalta, eller för att aktier är ditt yrke, eller för att du bestämt dig för att bygga upp ett större kapital.

Månadskostnaden för att prenumerera på Börsplus är 390 kronor.

Beställ SvD Börsplus - SvD Kundservice kundservice.svd.se
Annons
Annons
X
Bild 1 av 5
Bild 2 av 5
Bild 3 av 5
Bild 4 av 5

Grafik: Thomas Molén.

Bild 5 av 5
Annons
X
Annons
X