Logga in för en bättre upplevelse.
Jordärtskockan i ny tappning en favorit – men finns också bottennapp på populära krogen.
En härlig överraskning för smaklökarna kompenserar i bankpalatset på Söder.
Det är bara att gratulera det pittoreska Stockholmskvarteret till sin nya krog.
Vi gillar specialiteten, även om den är misstänkt lik varianten för 17:90 på vårt Ica.
Nyöppnade krogen har potential att återuppliva bortglömd del av Östermalm.
Samtidigt gnager misstanken om mellanrätterna.
Hög igenkänningsfaktor för frankofiler på rörig, rustik bistro i Gamla stan.
För en köttätande gourmand är den konstdignande krogen prisvärd.
Vi känner oss nedslagna efter förrätterna – då kommer kvällens höjdare in.
Det är en inbjudande plats – men för nära 500 kronor per person hade vi väntat oss mer.
Trots nonchalant service är Strandbryggan trivsamt så länge något gott serveras i glasen.
Vi kommer återvända – men inte för maten eller servicen.
Restaurangen gapar tom • Bara en rätt stannar i minnet.
Två trotjänare och två nya stjärnskott får vårens högsta betyg av Krogguiden.
När vi lämnar idyllen dröjer sig känslor av ojämnhet och höga priser kvar.
Den professionella och sympatiska servicen kompenserar för torr och ljummen fisk.
Bara en rätt gör oss besvikna på den nu rejält växande Stureplanskrogen.
Flera rätter får full pott på Adam & Albins nya krog.
Servicens missar kan vi till slut inte låta passera.
Två smårätter dramatisk vändpunkt på puben.
Lyxen ligger i det enkla på den lekfulla fiskkrogen.
Servitörer och desserter gör oss spralliga.
Magnifik lokal i nya stadsdelen – men krogen har ett anmärkningsvärt problem.
Kock- och inredningsess gick loss på tillbyggd våning – hamnar ändå i skymundan.
Krogen skulle tjäna på att importera även lite professionell trevlighet från New York.
Maten i den klassiska, gömda lokalen räcker inte för tacokrogarnas förstaplats.
”Färsk vitlök från Haninge” utburen av servitör med tangorabatt och hockeyfrilla.
Utsökta råvaror – men vacker varm mat kan snabbt förvandlas.
Själ och hjärta – men flera restauranger i Stockholm gör det här bättre.
Krogfyndet vid Mosebacke vidrör både smaklökar, barnasinne – och hjärta.
Trevlig kvartersitalienare moderniserad till dyr smårätterskrog med djupa tallrikar.
Ojämn klassiker: Till skillnad från service och skrei imponerar kvantitet och ravioli.
Den förvirrande menyn landar i en dessert som får skeptikern att kapitulera.
Krogen skulle få högt betyg – om det inte vore för mat och service.
Hjärtlig service, enorm vinlista – och några små rätter överraskar: ”Genial.”
Radera ett par negativa utropstecken och krogen blir en stockholmsk klassiker.
Skön stämning i köket räcker inte – krogens namn har dålig täckning.
Idén en fullträff, och krogen lyckas med koncept som recensenter i ren reflex sågar.
Något har gått förlorat på krogen – men till slut kan vi inte stå emot.
Underhållande och utsökt – här krävs planering för att undvika matkoma.
Lätt att älska atmosfären på vår tidsresa till ett svunnet Paris.
Budget, mellan och lyx – Krogguiden listar 2022 års fempoängare • ”Varje rätt ett konstverk i sig.”
Stockholm har fått en riktig izakaya – bortsett från en stor skillnad mot i Japan.
Ryggbiffen utklassar råbiffen i den påkostade art déco-lokalen.
Stureplansgruppens senaste satsning känns helt rätt i tiden.
Ovanligt lyckat trendbakverk avslutar otroligt prisvärd krogupplevelse.
Vinet har huvudroll på Vasastans eftertraktade lilla bit av Frankrike.
Den konstnärliga ribban läggs högt från start – det går bara lite för fort.
Yngwie Malmsteens devis verkar vara ledstjärna i köket i Saltsjöbaden.
”Fine dining-klass till rimlig peng” – här är årets nio toppval i mellanprisklassen.