Annons

Mittbacken Berg: "Det känns skit"

Djurgårdens Erik Berg deppar efter 1–1 borta mot Helsingborg. Förutom en tappad seger drog mittbacken på sig sitt tredje gula kort för säsongen och är avstängd i helgens derby mot AIK.
Djurgårdens Erik Berg deppar efter 1–1 borta mot Helsingborg. Förutom en tappad seger drog mittbacken på sig sitt tredje gula kort för säsongen och är avstängd i helgens derby mot AIK. Foto: Andreas Hillergren/TT

Djurgården föll igenom i andra halvlek borta mot Helsingborg.

Endast stolpen och en felaktig avblåsning för offside räddade Stockholmslaget från en förlust.

– Med tanke på andra halvlek får vi vara glada att vi kommer härifrån med en poäng, säger mittbacken Erik Berg efter 1–1.

Under strecket
Daniel Kihlström / TT
Publicerad

Förutom det fina spelet som ledde fram till Helsingborgs självmål i den sjunde minuten (Anders Randrup) hade topplaget Djurgården det förtvivlat svårt att hota Kalle Joelsson i hemmamålet på Olympia. Andra halvlek var direkt svag av bortalaget efter att Rasmus Jönsson kvitterat i den 61:a minuten.

– Vi har problem när vi släpper in ett mål. Vi deppar ihop lite för hårt över ett mål. Man kan vända en match på två minuter. Vi faller igenom för hårt och visar oss inte. Vi vågar inte föra, som vi älskar att göra när vi är bra, säger Erik Berg.

Annons
Annons
Annons