Annons

Stjärnspäckad kväll på Konserthuset

Under strecket
Publicerad
Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX Bild 1 av 21
Bild 2 av 21
Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX Bild 3 av 21

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia anländer till riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX Bild 4 av 21
Bild 5 av 21

Kronprinsessan Margarita och prins Radu av Rumänien.

Foto: MAJA SUSLIN/SCANPIX Bild 6 av 21

Kronprins Felipe och kronprinsessan Letizia av Spanien på bilden till vänster. Kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima av Nederländerna till höger.

Foto: MAJA SUSLIN/SCANPIX Bild 7 av 21

Marie Fredriksson och Per Gessle i Roxette på scen under riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 8 av 21
Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX / Bild 9 av 21

Peter Jöback sjöng när kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 10 av 21

Jazzdivas of Scandinavia - Silje Nergaard, Caecilie Norby och Rigmor Gustafsson - på scen under riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 11 av 21

Tenoren Lars Cleveman sjöng och klarinettisten Martin Fröst spelade när Kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 12 av 21

The Real Group på scen under riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 13 av 21

Guangdong soldier acrobatic troupe på scen under riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 14 av 21

Peter Jöback och Helene Sjöholm på scen under riksdagens officiella festkonsert på Stockholms Konserthus med anledning av det kungliga bröllopet.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 15 av 21
Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX Bild 16 av 21

Malena Ernman sjöng när Kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 17 av 21

Orphei Drängar sjöng när kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 18 av 21

Salem al Fakir sjöng när Kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 19 av 21
Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX Bild 20 av 21

Sarah Dawn Finer och Helene Sjöholm sjöng när kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling hyllas med en konsert i Konserthuset i Stockholm.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 21 av 21
Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX Bild 1 av 1
Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Annons
Annons
Annons