Stjärnornas hälsningar inför kvartsfinalen

Ge oss mer jubel! Sverige påhejas ordentligt på sociala medier inför kvartsfinalen mot England.
Ge oss mer jubel! Sverige påhejas ordentligt på sociala medier inför kvartsfinalen mot England. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Uppladdningen inför kvartsfinalen är i full gång. På sociala medier flödar hejaropen till landslaget in från olika håll.

"Vi lämnar jante hemma och inspirerar nästa generation. Men vi låter pressen vara på England. Tillsammans lyfter vi och visar att enighet är vägen framåt! Stort lycka till idag Sverige!" skriver landslagsmålvakten Hedvig Lindahl på Instagram.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

Hedvig Lindahl har gjort ett kollage med bilder där hon i landslagsdressen ser såväl taggad som lycklig ut under OS i Rio.

"Dags att sätta på sitt fighting face. Idag gäller det, idag smäller det. Vi bevisade i OS att det går att med ett bra försvarsspel ta sig ändå till final. Nu kan ni i svenska herrlandslaget göra samma sak! Svenskt försvar är i yppersta världsklass! Det gör inte mig något om jag och mina svenska kollegor i England får stå för 'the banter' framöver och jag vill att vi alla ska tro att det kan gå." skriver hon till inlägget.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons