X
Annons
X

Stilsäkert urval med handplockad vintage

Att inreda unikt behöver inte kosta skjortan. För stajlisten Jennifer Jansch är auktion och magkänsla nyckeln till de väl valda fynden. Filosofin är att hemmet ska vara levande och lekvänligt för parets tre barn – då kan man inte ha för ömtåliga och dyra saker.

Tålamod och en känsla för vad du gillar är bra när du inreder med saker från auktion. Här är exempel på var och hur Jennifer Jansch hittade sina favoriter.

Historia och storstad präglar känslan i familjen Jansch Östermalmsvåning. Loppisprylar, auktions- och Blocketfynd ihop med enstaka nyinköp ger ett personligt, tidlöst och kontinentalt hem som lika gärna kunde ligga i såväl Paris eller New York som i Stockholm.

Stajlisten Jennifer Jansch letar på auktion när hon inreder hemma.

Foto: JENNY BRANDT Bild 1 av 18

Mamma Jennifer, pappa Micke, Celeste, 11, Margaux, 7 och minstingen Caprice, 4 år.

Foto: JENNY BRANDT Bild 2 av 18

Loppisprylar som Jennifer samlat genom åren.

Foto: JENNY BRANDT Bild 3 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 4 av 18

Gamla vackra ramar är något Jennifer samlar på. Dessa har hon hittat på Metropol auktioner och köpt för några hundralappar.

Foto: JENNY BRANDT Bild 5 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 6 av 18

Den unika golvstenen i badrummet kommer från Bali och är ett projekt Jennifer kan ångra. Att frakta hem två ton kakel visade sig bli både dyrt och krångligt. Men det blev fint på plats.

Foto: JENNY BRANDT Bild 7 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 8 av 18

Läderklädd nyrokokostol köpt i en butik på Roslagsgatan och ommålad i vitt.

Foto: JENNY BRANDT Bild 9 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 10 av 18

Celestes porslinshund är inropad på Metropol auktioner. Barnsekretären köptes hos Norrköpings auktionsverk och målades gul inuti.

Foto: JENNY BRANDT Bild 11 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 12 av 18

Göteborgsstolarna förälskade sig Jennifer i när hon tittade runt på auktioner. Det runda bordet består av en tillsågad och målad mdf-skiva på Ikeaben. Den böhmiska kristallkronan har budats hem från Metropol auktioner, liksom vitrinskåpet i bakgrunden.

Foto: JENNY BRANDT Bild 13 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 14 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 15 av 18

Vardagsrummets modulsoffa är ny och kommer från Bo Concept. Den vackra antika mattan köptes osedd från Norrköpings auktionsverk. Det runda marmorbordet är ett loppisfynd.

Foto: JENNY BRANDT Bild 16 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 17 av 18
Foto: JENNY BRANDT Bild 18 av 18
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X