Annons

Stenström: Passar man in har man problem

Albumaktuelle Thomas "Slå mig hårt i ansiktet" Stenström har alltid känt sig malplacerad, överallt. Något han tycker är helt normalt.

– Om man känner att man passar in har man stora problem, säger han.

Under strecket
Sofia Sundström / TT
Publicerad

Thomas Stenström är aktuell med ett album som har fått titeln "Dreamer". "För mig är det ett slagord och ett "fuck you"-finger, säger han.

Foto: Stina Stjernkvist/TTBild 1 av 4

Thomas Stenström växte upp i Uddevalla, men hade hela tiden som mål att flytta till Stockholm. Framför allt drömde han om hur det såg ut i logen på klubben Debaser Medis på Södermalm.

Foto: Stina Stjernkvist/TTBild 2 av 4

Thomas Stenström slog igenom med låten "Slå mig hårt i ansiktet" 2014.

Foto: Stina Stjernkvist/TTBild 3 av 4

Thomas Stenström släppte en ep i vår, och tanken var att det skulle komma en till i höst. I stället blev det en fullängdare. "Jag gillar albumformatet bättre, det känns mer mustigt och som en större utmaning", säger han.

Foto: Stina Stjernkvist/TTBild 4 av 4

I stället för att släppa en till ep, som planerat, blev det ett helt album. Och Thomas Stenström är poppigare än någonsin.

Titeln "Dreamers" beskriver han som ett slagord och ett "fuck you"-finger mot dem som har ifrågasatt honom. Han växte upp i Uddevalla, men hade redan som sexåring en dröm om att ta sig bort från allt och flytta till Stockholm. På den tiden var huvudstaden mest en fantasioas som existerade i hans huvud.

Annons
Annons
Annons