X
Annons
X

Stefanos Italia

Genuina italienska smaker och historier om klassiska råvaror innehåller den. Här bjuder vi på smakprov ur boken som du dessutom har chans att vinna.

Recept: Stefano Catenacci Foto: Joel Wåreus Vintips: Mikael Mölstad

1/3

Stefano Catenacci är en av Sveriges främsta kockar. Han har hållt i slevarna på operakällaren i flera år.

Foto: JOEL WÅREUS
2/3

Spaghetti alla puttanesca

Foto: JOEL WÅREUS
3/3

Vi lottar ur fem exemplar av Stefano Catenaccis bok Stefanos Italia (Nygren & Nygren). Skicka namn och adrdess till till koket@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 10517 Stockholm senast 2 september. Märk mejl eller vykort med Italen.

NY KOKBOK

undefined

Parmigiana di melanzane

Äggpanerad aubergine i tomatsås.
Till receptet

Vin: Briccotondo Barbera, 75 kr, Piemonte, Italien, 2773. Fruktigt & smakrikt.

Tagliata di manzo, parmigiano, rucola e balsamico

Stekt biff med parmesanost, rucola och balsamvinäger. En Italiensk klassiker.
Till receptet

Annons
X

Merluzzo con bottarga e salsa verde

Stekt torskfilé med kall persiljesås och bottarga.
Till receptet

Zuppa di pesche e molluschi

En italiensk fisk- och skaldjurssoppa. Mustig och god.
Till receptet

Vin: Masi Masianco Pinot Grigio Verduzzo, 85 kr, Venetien, Italien, 2415. Friskt & fruktigt.

Stäng

SvD VIN & MAT:s NYHETSBREV – vintips och recept direkt i mejlkorgen

    Anmäl dig här kundservice.svd.se

    Spaghetti alla puttanesca

    Spaghetti med tomat, oliver och kapris.
    Till receptet

    Vin: Bolgarello Rosso Sangiovese, 75 kr, Toscana, Italien, 2325. Fruktigt & smakrikt.

    Stefano Catenacci är en av Sveriges främsta kockar. Han har hållt i slevarna på operakällaren i flera år. Foto: JOEL WÅREUS

    Stefano Catenacci

    Han är en av Sveriges främsta kockar. Han har hållt i slevarna på operakällaren i flera år. I fjol öppnade han Nobis på Normalmstorg i Stockholm. I dagarna kommer hans nya kokbock "Stefanos Italia".

    Vi lottar ur fem exemplar av Stefano Catenaccis bok Stefanos Italia (Nygren & Nygren). Skicka namn och adrdess till till koket@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 10517 Stockholm senast 2 september. Märk mejl eller vykort med Italen.

    Vinn kokboken

    Vi lottar ur fem exemplar av Stefano Catenaccis bok Stefanos Italia (Nygren & Nygren). Skicka namn och adrdess till till
    koket.bok@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 10517 Stockholm senast 2 september. Märk mejl eller vykort med
    Italien.

    Läs även

    Annons
    X
    Annons
    X

    Stefano Catenacci är en av Sveriges främsta kockar. Han har hållt i slevarna på operakällaren i flera år.

    Foto: JOEL WÅREUS Bild 1 av 10

    Spaghetti alla puttanesca

    Foto: JOEL WÅREUS Bild 2 av 10

    Vi lottar ur fem exemplar av Stefano Catenaccis bok Stefanos Italia (Nygren & Nygren). Skicka namn och adrdess till till koket@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 10517 Stockholm senast 2 september. Märk mejl eller vykort med Italen.

    Bild 3 av 10
    Bild 4 av 10
    Bild 5 av 10
    Bild 6 av 10
    Bild 7 av 10
    Bild 8 av 10

    Stefano Catenacci är en av Sveriges främsta kockar. Han har hållt i slevarna på operakällaren i flera år.

    Foto: JOEL WÅREUS Bild 9 av 10

    Vi lottar ur fem exemplar av Stefano Catenaccis bok Stefanos Italia (Nygren & Nygren). Skicka namn och adrdess till till koket@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 10517 Stockholm senast 2 september. Märk mejl eller vykort med Italen.

    Bild 10 av 10
    Annons
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X